Senaste inläggen

Av Eva - 3 november 2012 17:34

Bella och Frippan har fått träna rapport idag.

    

Bella fick 6 skick ca 200m grundsträcka + 2 korta förlängningar och jisses så kul det var att springa idag:)) Hon fick ett kort stopp i slutet på den ena förlängningen. Det såg ut som om hon inte kände igen Tomas där han stod och då, sin vana trogen, gäller det att ta det lungt och spana in vad det är som händer och sker. När det visade sig att det var husse så var det full fart igen.

Frippan fick också 6 skick a 50m och också hon tyckte det var superduper. På ett skick måste hon kolla om jag tappat kyckling bitar på stigen men sen var det full fart igen.

Båda flickorna fick också göra uppletande.

Natta var så snäll så hon gjorde iordning en ruta med hennes föremål åt mig och nema problema Bella plockar glatt in alla fyra föremålen.

Frippan fick göra bebis uppletande dvs vi vimsade omkring i rutan och ops där var det visst en grej. Den tar jag sa Frippan och överlämnade den så glatt till mig i utbyte mot lite gott gott:)

Inte nog med det Både Lia och Frippan fick var sitt kort spår som också fungerade galant. Sickan och jag tog en cykel promenad och letade pinnar Bara min lilla gubbe   och jag det är så mysigt med en hund i taget och jag tror hundarna uppskattar det också:)

 
Så här trott blir man när man får jobba hela dagen:)
ANNONS
Av Eva - 29 september 2012 22:40

Briljante Bella högst upp på pallen I Falun! Min bästa bästa Bella.

Skaplig lydnad på en regnsjuk plan 0:ade krypet men resten gick bra.

Budföringen och platsen 10.

Så ut i skogen.

Vi var bara två hundar till start. Vi drog nummer 2. Bra tänkte jag då får Bella lite draghjälp.

Enligt Tomas var det en tuff sträcka, obanat, på stigar, många vägval och uppför hela vägen A-C. Vi var på ett militärområde och där var det fullt "krig". Tur att inte Bella är det minsta skottberörd (peppar peppar...)


Första hunden sprang iväg förbi första skytten men vände av någon anledning där och kom tillbaks till B.

Tomas och Bella fick avbryta sin framföring och fick nya 2 minuter. Bella och Tomas gör en ny bra framföring och Bella tar sig i full fart ner till mig på A. Hurra så glad man blir när hunden kommer i skogen i full fart. I synnerhet när man tror att det hänt något eftersom hon inte kom på "sin" tid.

Vi fick en kvarts vila och så var det dags att skicka upp henne igen, den lilla rackarn gör en mycket bra framföring och skuttar så fint iväg, 10m. Där stannar hon och vänder sig mot mig och ser ut att tänka: "Du tror inte att man skulle kunna få dom där köttbullarna utan att hämta husse först?" Så jag lade på ett dk och då drog hon iväg till C. Enligt skyttarna, så hade hon inte vikt ett öra en gång, när hon sprang förbi dom. Duktiga duktiga bästa Briljante Bella!ANNONS
Av Eva - 25 augusti 2012 20:48

Spårträning med Mammut, Sickan, Bella, Lia och Freesbee.

Mammut spårade riktigt bra, Sickan spårade också bra med fick problem med grusspåret.

Bella har inte riktig motivation på spåret Börjar superbra men efter några hunda meter så tycker hon att andra lukter och dofter är intressantare. Vi får lägga lite godis i spåret nästa gång:)

Lilla Freesbee spårade så bra. Hon tyckte inte att en skpgspinne var en apport (?!) Men resten av apporterna plockade hon upp:)

Lia hade sitt spår på fältet. Det var svårt och hon missade några pinnar tack vare att hon fick lov att koncentrera sig på spåret där ute i höggräset.


PÅ fm körde vi lite lydnad och jag kan inte med bästa vilja påstå att det är särskilt roligt att träna lydnad med Bella nu. Snart snart går hon ur skendräktighetern och jag får förhoppningsvis tillbaks en lite roligare hund igen.

Mammut skötte sig jätte bra Snart klar för appellen:)

Lilla Frippan fick sig ett klickerpass med targetträning. Både handtarget som hon kan efter förra passet och för första gången en tasstarget. Svårt sa Frippan. - Jag lägger mig så det smäller i backen, då klickar matte alltid! Och mycket riktigt Klick och godis för ett super läggande, mitt i tasstarget träningen Inte ett dugg förvirrande för en liten Frippa eller??

Av Eva - 21 augusti 2012 10:42

Igår körde vi lite lydnad på klubben.

Bella köper, just nu är det bäst att säga, avståndsbelöning med köttbullar. Vilket gör att vi faktiskt kunnat träna lite fritt följ inte så att positioner och så blir bra utan hon vill följa med och hänger inte 2 m bakom som hon annars gör när hon är skendräktig:)

Av Eva - 18 augusti 2012 19:25

1,5 h gammalt, 3 apporter, ca 150m hussespår blev lilla Freesbees 5:e spår. Duktig tjej.

Ídag verkar det vara svårspårat. Kan det bero på att det är så kvalmigt och fuktigt?

Hur som haver så hade alla våra hundar idag svårt att hålla fast vid spåret. Bella skötte sig kanon de första 400(?) m men sen sa hon att nu får det vara nog och så slutade hon helt enkelt spåra....  

Lia kämpade och kämpade men fixade tillslut sitt spår missade 3 pinnar men tog sig till slutet  

Mammut kämpade också på och spårade kanon i början men tappade sen spåret...

Dunder spårade också kanon i ca 600m men tappade sen spåret och fick inte tag på det igen (tror jag aldrig hänt förr att Dunder fått ge upp ett spår?)

Milla som är i slutet på löpet fick spåra resten av Dunders spår och belv så trött så trött.

Unge herr Eros spårade inte alls jo kanske 25m och en pinne men sen fick det vara nog....

Ja så kan det gå en spårdag.....

     
Frippan bärs till spåret:)  Natta trött efter spår        Inte riktigt nöjd Robin;)
Av Eva - 12 augusti 2012 15:30


Freesbee tränar ögonkontakt

Sitti ligg och stå

Släppande

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se