Senaste inläggen

Av Eva - 22 januari 2012 11:07

   

 
ANNONS
Av Eva - 21 januari 2012 17:22

"Mallemaffian och alla andra duktiga hundar" var inbjudna till Rokknö för lite träning idag.

Den nyaste medlemmen i mallemaffian Ruben fick ett knixigt roligt 600m spår av Robin, som han skötte suväeränt. Robin och Jill, som gick med på spåret, brydde han sig inte om överhuvudtaget. Zorro smet från Johan och  kom för att  hälsa på matte Jill mitt i spåret men det störde inte vår stjärna nämnvärt utan han fortsatte som om inget hänt   med Zorro i koppel bakom.

Lia spårade lite lugnare idag än vanligt, däremot så tyckte hon vildsvinsspåren var lite intressanta.

Uppletande skötte samtliga våra 4 hundar jättebra. Ruben har lite svårt med avlämnandet men klart jätte motiverad att leta och hämta. Han hade publik och gick fram och nosade av dom utan att gorma bara lite låg.

Bella fick också springa budföring  på Johnny och det var inga problem.

Sen körde jag lite lydnad med Bella på åkern ca 5 minuter för att hon inte kulle bli trött, skendräktig som hon är. Framförgående och linförigheten skötte hon bra.


I pausen fick Ruben vara med och strosa runt folket som satt på ryggsäckarna och tillslut så gick han fram och pussade på Petri för att få hans goda korv. Duktiga duktiga killen  ANNONS
Av Eva - 21 januari 2012 10:47

Nu har vi haft Ruben i 2 dygn. Han finner sig väl i flocken mycket socialt klok när det gäller hundar men oj så osäker när det gäller människor. Karlar är det största problemet. Han skäller och gormar, inga nyp tendenser, utan han försöker komma undan, men nyfiken ändå. Han är mycket signalkänslig.

Ruben är en riktig fruntimmers hund den rackarn men oj vad vi älskar honom. Han är så så så älskvärd unge herrn. Skulle vilja döpa om honom till Emmet igen men det låter sig nog inte göras för han lystrar så bra på sitt namn Ruben.

   

Av Eva - 17 januari 2012 19:03

 

  Min "lilla" älskling har flyttat hem igen Tack Mea för att vi fick köpa tillbaks honom. Vi ska förvalta honom på bästa sätt.

Av Eva - 15 januari 2012 17:51

Bästa Dunder och Bella fick springa lite rapport idag. Bella är i efterlöp och inte så pigg men det hon saknade i energi det hade Dunder plockat upp. Så dom var statistiskt sett på bra energinivå våra vovvar   

Träningen gick bra ändå, men oj så halt det var fläckvis.

Vi körde korta sträckor med A som följer med och förlängningar på BCD.

Av Eva - 14 januari 2012 20:28

Dagen börjar med lite skön (och inte så skön men bra) massage hos GTI Muskelterapi. Tack Glenn för hjälpen nu känns det bättre i ryggen igen. Du har läkande händer. 
 

Så blev det spårträning med Robin och Natta. Lia, Sickan och Bella fick var sitt spår. Sickan spårade så bra trots både hundar och folk mitt i spåret och längsmed spåret. Inga problem sa Sickan här går spåret. Lite bekymmer fick han när spåret delade sig i ett y mitt åt enahållet och det promenenerande folket oh hundarna åt andra. Men han undersökte 3m sen så bestämde han att här går mitt spår. Duktig kille.

Jag hade lagt ett spår åt Eros, men tänkte inte på att Bella är i höglöp, så han blev överlycklig och totalt fnoskig när Robin skulle släppa på honom och han får känna hur gott jag luktar. Men han jobbade på jätte bra och löste spåret suveränt trots att det blev mörkt innan han fick gå sitt spår.

Bella och jag vi orkade inte spåra idag. De första 400 m gick bra men sen gick luften ur oss.   
Lia spårade som vanligt kanon   . Mammut spårade först lite slarvigt (han är mycket störd av Bellas löp försökte sig på lite parning av gammelmatte också tolstollen) men när han väl fick tag på spåret ordentligt så spårade han som vanligt kanon han också. Tack kamrater för idag//Eva

Av Eva - 8 januari 2012 20:59
Mamma Mysan ser lite grym ut men är hur snäll som helst gokatten.

    
Sonen Kezo lika go han

Av Eva - 7 januari 2012 19:47

En del av mallemaffian hade premiär i lydnadsklasserna idag.

Tomas fick ihop173,5p med en tokladdad busig   Lia så de kan vara nöjda.

Robin och Milla drog ihop 183,5p och Maria och Blixtra 186,5p

Sofia och Fia hade premiär med fina 158p trots en 0:a

Så duktiga alla Grattia till er alla fyra!!!


oj oj oj Jill nu ligger vi verkligen efter ;)
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se