Direktlänk till inlägg 23 april 2014

valparna 22 dagar

Av Eva - 23 april 2014 23:04

http://youtu.be/jz4n8TQFuek

Nu har små grynen fått tänder.  Kastar sig över allt i matväg. Köttfärs, välling och mamma Bella. 

Bella är så trygg o säker i sin mammaroll. Nu får de andra hundarna gå förbi o titta in i valphagen utan att hon bryr sig  om hon själv också är i hagen. Om hon är utanför så hindrar hon helt enkelt de andra att komma åt valparna, genom att morra lätt o ställa sig i vägen. Vilket accepteras av de andra fullt ut.

I går morse så träffade de andra hundarna på en av valparna i köket. Den var på rymmen 21 dagar ung Vad ska det bli av den troi

Finns fortfarande 2 valpar kvar att tinga. Vi söker dig som kan ge våra änglar en aktiv tillvaro. Vi ser gärna att du vill tävla med din hund men det är inget krav. Huvudsaken är att hunden blir älskad o aktiverad efter dess behov.

kontakta Eva på eva@hummelns.se eller 0738118099 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Eva - 31 december 2017 23:27

Årets sista minuter sitter jag och bloggar för fösta gången på två år :) Istället för att ha fest med våra goa vänner så sitter vi här Tomas och jag.   Men vi har käkat och druckit gott så det är inge synd om oss trots flunsan :) Planer för 2018 ...

Av Eva - 21 januari 2015 21:25

Jaha så lite händer i mitt liv just nu, när jag sitter här med armen i bandage, att ett kidnappat facebookkonto får mig irriterad :) Men skrutt samma, jag har en ny facebooksida nu, så den gamla får väl fara och flyga då :) Lite irriterande bara ...

Av Eva - 17 januari 2015 21:44

3/1-15 Bella och jag tävlar för ovanlighetens skull i lydnad. Kl II 179p och plac 1 inte illa Det bästa var ändå känslan på planen, vi var i samma bubbla, min Bella och jag och så roligt vi hade :) Nedan några kort som Jessica Johansson knäppt. V...

Av Eva - 9 november 2014 19:52

Frisbee har idag blivit uppflyttad till hkl rapport med 9,2 i snitt på lydnaden och fullt på rapporten 0 på budföringen. Bara Tierpare kvar efter rapporten. Elit vann Maria med bästa Storlus Blixtra, hkl vann Johnny med Ullhedens Yxi (uppflyttad) o...

Av Eva - 9 november 2014 19:28


Hummelns Förträffliga Felix har fått gå till hundhimlen pga OCD i flera leder Livet är bra orättvist ibland. Denna fina underbara tervpojke finns inte bland oss längre. Vi känner och sörjer med matte Eva och husse Håkan :'(     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se