Direktlänk till inlägg 4 april 2014

April april 1/4 kom valparna !

Av Eva - 4 april 2014 19:44

Nu är dom här Bellas underbara härliga valpar.

Bella började oväntat flåsa och flämta i tisdags, men jag brydde mig inte så mycket utan tänkte att det är nog bara förvärkar. Det var ju 4 dygn kvar. Jo pyttsan medan jag sitter och äter middag går Bella och lägger sig i valpsängen och föder en valp. Så när jag kommer och kikar till henne efter middagen då ligger där en valp och tuttar och nästa är på gång. Så ännu en, allt inom ca 15 minuter, tjohoo här går det undan. Enkel fölossning kan man säga hon får en värk vänder sig om och tar emot nästa. 7 ggr med max 10 min mellanrum. På en timme var hon färdig valpad. Allt fixade hon alldeles själv, jag bara håller i navelsträngen så att hon inte gnager av den för nära valpmagen.
Som vanligt med Bella allt är coolt :) Valparna är lite små mellan 350 och 450 g men pigga och krya. Lite överraskande så fick vi en hel palett av färger i kullen 3 nästan svarta 3 röda och en mycket mörkt men inte helt svart. Ska bli spännande att se var den färgen slutar? Bra fördelning med 4 killar och 3 tjejer.

Dag två åker jag till bästa veterinären XL med Bella för att kolla att det inte finns några foster kvar, tomt. Tack för det.
Jag sover på golvet bredvid valpsängen, sover och sover.... kan säga att Bella är betydligt lugnare än sin smått hispiga matte och tur är väl det ;)

Nu dag tre så bara njuter vi.
Tre st är otingade så vill du ha en riktigt bra belgare så hör av dig :)

     


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Eva - 31 december 2017 23:27

Årets sista minuter sitter jag och bloggar för fösta gången på två år :) Istället för att ha fest med våra goa vänner så sitter vi här Tomas och jag.   Men vi har käkat och druckit gott så det är inge synd om oss trots flunsan :) Planer för 2018 ...

Av Eva - 21 januari 2015 21:25

Jaha så lite händer i mitt liv just nu, när jag sitter här med armen i bandage, att ett kidnappat facebookkonto får mig irriterad :) Men skrutt samma, jag har en ny facebooksida nu, så den gamla får väl fara och flyga då :) Lite irriterande bara ...

Av Eva - 17 januari 2015 21:44

3/1-15 Bella och jag tävlar för ovanlighetens skull i lydnad. Kl II 179p och plac 1 inte illa Det bästa var ändå känslan på planen, vi var i samma bubbla, min Bella och jag och så roligt vi hade :) Nedan några kort som Jessica Johansson knäppt. V...

Av Eva - 9 november 2014 19:52

Frisbee har idag blivit uppflyttad till hkl rapport med 9,2 i snitt på lydnaden och fullt på rapporten 0 på budföringen. Bara Tierpare kvar efter rapporten. Elit vann Maria med bästa Storlus Blixtra, hkl vann Johnny med Ullhedens Yxi (uppflyttad) o...

Av Eva - 9 november 2014 19:28


Hummelns Förträffliga Felix har fått gå till hundhimlen pga OCD i flera leder Livet är bra orättvist ibland. Denna fina underbara tervpojke finns inte bland oss längre. Vi känner och sörjer med matte Eva och husse Håkan :'(     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se