Direktlänk till inlägg 25 april 2013

Spår lydnad och förkylning

Av Eva - 25 april 2013 13:43

Igår masade jag mig ut med Bella och lade ett kort spår på ca 200m med 5 apporter och upptag och hon gjorde det lysande både apporterna och upptaget.

Men jag orkar inte gå mer än 10 m så flåsar jag som en ... och hjärtat bankar så jag tror det ska komma upp i halsen. Sen körde vi några skall och apporterna både metall och tung och det gick också bra, nja inte skallet men bättre än förut i alla fall.

Idag tog jag tag i saken och fick tid hos doktorn.  Doktorn lade huvudet på sned och tittade mig i munnen.Du är förkyld, ev lite halsfluss och lite örononflamation men inte tillräckligt för att behandla (dom kan läkarna allt genom att titta mig i munnen ;).  Misstänker att jag hade väldigt dålig andedräkt för jag fick munskölj med smärtstillande effekt;) Jag får inte svälja det så hur jag ska få ner verkan av denna munskölj i halsen det vete f-n.

Så det var bara att gå hem igen med svansen mellan benen och inte svälja eller röra sig för då känns det bara bra.

Men nu är jag less jag har varit förkyld mm i över en månad inte kul längre....

Färdig gnällt för den här gången.


 
ANNONS
 
Carina

Carina

25 april 2013 15:05

Det är väl skönt att få gnälla av sig...ibland ;) Krya!

http://www.colliecarina.bloggagratis.sey

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Eva - 31 december 2017 23:27

Årets sista minuter sitter jag och bloggar för fösta gången på två år :) Istället för att ha fest med våra goa vänner så sitter vi här Tomas och jag.   Men vi har käkat och druckit gott så det är inge synd om oss trots flunsan :) Planer för 2018 ...

Av Eva - 21 januari 2015 21:25

Jaha så lite händer i mitt liv just nu, när jag sitter här med armen i bandage, att ett kidnappat facebookkonto får mig irriterad :) Men skrutt samma, jag har en ny facebooksida nu, så den gamla får väl fara och flyga då :) Lite irriterande bara ...

Av Eva - 17 januari 2015 21:44

3/1-15 Bella och jag tävlar för ovanlighetens skull i lydnad. Kl II 179p och plac 1 inte illa Det bästa var ändå känslan på planen, vi var i samma bubbla, min Bella och jag och så roligt vi hade :) Nedan några kort som Jessica Johansson knäppt. V...

Av Eva - 9 november 2014 19:52

Frisbee har idag blivit uppflyttad till hkl rapport med 9,2 i snitt på lydnaden och fullt på rapporten 0 på budföringen. Bara Tierpare kvar efter rapporten. Elit vann Maria med bästa Storlus Blixtra, hkl vann Johnny med Ullhedens Yxi (uppflyttad) o...

Av Eva - 9 november 2014 19:28


Hummelns Förträffliga Felix har fått gå till hundhimlen pga OCD i flera leder Livet är bra orättvist ibland. Denna fina underbara tervpojke finns inte bland oss längre. Vi känner och sörjer med matte Eva och husse Håkan :'(     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se