Direktlänk till inlägg 6 april 2013

Spöken på loftet?

Av Eva - 6 april 2013 21:21

 

Nejdå inte på vårt loft (inte vad jag vet i alla fall    utan i minsta lilla mallefrökens alldeles egna lilla "loft". Inte så farligt men helt plörsligt, så gick det inte att vara med husse, när han har en borrmaskin i handen. Tyst sådan.....? Man vet aldrig när borrmaskiner anfaller... eller ?

 

Misstänker att det är löp på g hon är ju över 10 månader nu vår lilla dam så visst kan det vara dax.

Bella har fått sina låtsasvalpar, oj så jobbigt det är.... sova, kanske äta lite lite, sova, ut på promenad och så sova igen......

Själv är jag febrig och förkyld så in i vassen....blääääää..... Hela huvudet är fullt av .... så till den grad så det läcker i ögonen .... Nog med äckel.

Nu tänker jag bli frisk, fast kanske inte i morgon, det ska snöblaska då  , men kanske på tisdag. Ja då måste jag vara frisk kan inte flytta fram fler kurstillällen nu...

Tankens kraft ska hjälpa mig nu.   Pigg och glad, pigg och glad. Så skönt att det bara är en förkylning för den går ju faktiskt över förr eller senare och då kan ju, tankens kraft hjälpa!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Eva - 31 december 2017 23:27

Årets sista minuter sitter jag och bloggar för fösta gången på två år :) Istället för att ha fest med våra goa vänner så sitter vi här Tomas och jag.   Men vi har käkat och druckit gott så det är inge synd om oss trots flunsan :) Planer för 2018 ...

Av Eva - 21 januari 2015 21:25

Jaha så lite händer i mitt liv just nu, när jag sitter här med armen i bandage, att ett kidnappat facebookkonto får mig irriterad :) Men skrutt samma, jag har en ny facebooksida nu, så den gamla får väl fara och flyga då :) Lite irriterande bara ...

Av Eva - 17 januari 2015 21:44

3/1-15 Bella och jag tävlar för ovanlighetens skull i lydnad. Kl II 179p och plac 1 inte illa Det bästa var ändå känslan på planen, vi var i samma bubbla, min Bella och jag och så roligt vi hade :) Nedan några kort som Jessica Johansson knäppt. V...

Av Eva - 9 november 2014 19:52

Frisbee har idag blivit uppflyttad till hkl rapport med 9,2 i snitt på lydnaden och fullt på rapporten 0 på budföringen. Bara Tierpare kvar efter rapporten. Elit vann Maria med bästa Storlus Blixtra, hkl vann Johnny med Ullhedens Yxi (uppflyttad) o...

Av Eva - 9 november 2014 19:28


Hummelns Förträffliga Felix har fått gå till hundhimlen pga OCD i flera leder Livet är bra orättvist ibland. Denna fina underbara tervpojke finns inte bland oss längre. Vi känner och sörjer med matte Eva och husse Håkan :'(     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se