Direktlänk till inlägg 2 april 2013

Påsken och hundträning

Av Eva - 2 april 2013 11:10

-10 på natten och 0:an på dagen Men undrar hur varmt det är i solen?

Hur som haver så har solen värmt gott hela långa påskhelgen.

Vi har tränat hund och så har vi tränat hund lite till men det är ju det som är kul så .......

Frippan har blivit ordentligt tränad både i spår sök rapport och lydnad. Kul och mera säger denna lilla balanserade dam med stor arbetskapaicitet   

   

Lia har brutit en tå på höger baktass   Inte kul! Stackars lilla 8:åring. Att vara LIa och måste gå i koppel är ren tortyr enligt henne när man hur lätt som helst kan skutta iväg på tre ben......

   

Sickan har mest gått promenader och lekt med sina leksaker och alla dessa underbara pinnar som måste försvarasmot hans harem   

Bella har fått årets första spår x 2. Jättekul tycker hon och vilket spårupptag hon gjorde igår, jag blev alldelse lyrisk:) DUktiga duktiga Bella. Dessutom spårade hon så noggrannt och hade alla pinnar med sig hem denna gång.

Uppletande har hon blivit duktig på också. Känns säkert när man skickar ut henne i rutan. Men högmod går ju före fall så ;(  ..............

Lydnaden i går var inte så rolig, oj oj oj där har vi mycket kvar att lära innan starten i elit, hennes skendräktighet lös igenom big time igår.

Jag fick hjälp med kommendering av Jill och Tomas, på för Bella och mig nytt ställe och hon var så tittig och avvakatande. Gjorde snygga stegförflyttningar dock, bara två steg bakåt som blir för långt bak.  Ja jag vet att man inte ska ha tik om man inte står ut med skendräktighet men lite besviken blir man allt.... Men nu är det bara ca 1 v kvar så ska jag ha min riktiga Bella tillbaks igen. Kul att hon håller i på specialen i allafall:)
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Eva - 31 december 2017 23:27

Årets sista minuter sitter jag och bloggar för fösta gången på två år :) Istället för att ha fest med våra goa vänner så sitter vi här Tomas och jag.   Men vi har käkat och druckit gott så det är inge synd om oss trots flunsan :) Planer för 2018 ...

Av Eva - 21 januari 2015 21:25

Jaha så lite händer i mitt liv just nu, när jag sitter här med armen i bandage, att ett kidnappat facebookkonto får mig irriterad :) Men skrutt samma, jag har en ny facebooksida nu, så den gamla får väl fara och flyga då :) Lite irriterande bara ...

Av Eva - 17 januari 2015 21:44

3/1-15 Bella och jag tävlar för ovanlighetens skull i lydnad. Kl II 179p och plac 1 inte illa Det bästa var ändå känslan på planen, vi var i samma bubbla, min Bella och jag och så roligt vi hade :) Nedan några kort som Jessica Johansson knäppt. V...

Av Eva - 9 november 2014 19:52

Frisbee har idag blivit uppflyttad till hkl rapport med 9,2 i snitt på lydnaden och fullt på rapporten 0 på budföringen. Bara Tierpare kvar efter rapporten. Elit vann Maria med bästa Storlus Blixtra, hkl vann Johnny med Ullhedens Yxi (uppflyttad) o...

Av Eva - 9 november 2014 19:28


Hummelns Förträffliga Felix har fått gå till hundhimlen pga OCD i flera leder Livet är bra orättvist ibland. Denna fina underbara tervpojke finns inte bland oss längre. Vi känner och sörjer med matte Eva och husse Håkan :'(     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se