Direktlänk till inlägg 3 februari 2013

Helg i hundens tecken Igen!

Av Eva - 3 februari 2013 14:50

Igår började jag dagen med en underbar morgonpromenad, på åkrarna bakom vårt hus där skaren bär och solen var på väg upp. Hundarna busade omkring mig -10c och helt underbart. Det är sådana stunder man är så glad att få finnas till:)  


Sen var det dax för tävlingsvalpkursen uppe på loftet, alltid lika kul med dessa duktiga små valpar och förarna.
Sen in för lite lunch och så ut igen för lite sökträning med bästa träningskompisarna.
Jag tränade med Frippan och hon var så duktig. Hon fick köra "klickersök" lite lite avvaktande på Petri men inte värre än att hon i fullfart sprang till honom och käkade godis.

Det var 5 hundar som tränades och alla var jätteduktiga. Tur för oss att skaren bar så vi slapp att plumsa omkring i djupsnö;)

 

I morse gick jag återigen en morgonpromenad ute på åkrarna och det var precis lika ljuvligtsom i går morse.
När jag kom in, var det dax att förbereda dagens sökkurs. Den bestod av mest teori och så fick Sickan visa lite hur sök kan gå till. Söka, det kan han min kille  

Efter kursen tog Natta och jag våra hundar Mammut, Bella och SIckan, och gjorde en uppletande ruta åt dom. 8 föremål, allt från små tummetottar till stor ryktborste, letades upp och togs in av våra glada hundar. Ingen av dom visade minsta trötthet efter sina 8 föremål utan ville gärna springa och hämta ännu fler. Goaste goa :)


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Eva - 31 december 2017 23:27

Årets sista minuter sitter jag och bloggar för fösta gången på två år :) Istället för att ha fest med våra goa vänner så sitter vi här Tomas och jag.   Men vi har käkat och druckit gott så det är inge synd om oss trots flunsan :) Planer för 2018 ...

Av Eva - 21 januari 2015 21:25

Jaha så lite händer i mitt liv just nu, när jag sitter här med armen i bandage, att ett kidnappat facebookkonto får mig irriterad :) Men skrutt samma, jag har en ny facebooksida nu, så den gamla får väl fara och flyga då :) Lite irriterande bara ...

Av Eva - 17 januari 2015 21:44

3/1-15 Bella och jag tävlar för ovanlighetens skull i lydnad. Kl II 179p och plac 1 inte illa Det bästa var ändå känslan på planen, vi var i samma bubbla, min Bella och jag och så roligt vi hade :) Nedan några kort som Jessica Johansson knäppt. V...

Av Eva - 9 november 2014 19:52

Frisbee har idag blivit uppflyttad till hkl rapport med 9,2 i snitt på lydnaden och fullt på rapporten 0 på budföringen. Bara Tierpare kvar efter rapporten. Elit vann Maria med bästa Storlus Blixtra, hkl vann Johnny med Ullhedens Yxi (uppflyttad) o...

Av Eva - 9 november 2014 19:28


Hummelns Förträffliga Felix har fått gå till hundhimlen pga OCD i flera leder Livet är bra orättvist ibland. Denna fina underbara tervpojke finns inte bland oss längre. Vi känner och sörjer med matte Eva och husse Håkan :'(     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se