Direktlänk till inlägg 3 november 2012

Rapport- uppletande- och spårträning:)

Av Eva - 3 november 2012 17:34

Bella och Frippan har fått träna rapport idag.

    

Bella fick 6 skick ca 200m grundsträcka + 2 korta förlängningar och jisses så kul det var att springa idag:)) Hon fick ett kort stopp i slutet på den ena förlängningen. Det såg ut som om hon inte kände igen Tomas där han stod och då, sin vana trogen, gäller det att ta det lungt och spana in vad det är som händer och sker. När det visade sig att det var husse så var det full fart igen.

Frippan fick också 6 skick a 50m och också hon tyckte det var superduper. På ett skick måste hon kolla om jag tappat kyckling bitar på stigen men sen var det full fart igen.

Båda flickorna fick också göra uppletande.

Natta var så snäll så hon gjorde iordning en ruta med hennes föremål åt mig och nema problema Bella plockar glatt in alla fyra föremålen.

Frippan fick göra bebis uppletande dvs vi vimsade omkring i rutan och ops där var det visst en grej. Den tar jag sa Frippan och överlämnade den så glatt till mig i utbyte mot lite gott gott:)

Inte nog med det Både Lia och Frippan fick var sitt kort spår som också fungerade galant. Sickan och jag tog en cykel promenad och letade pinnar Bara min lilla gubbe   och jag det är så mysigt med en hund i taget och jag tror hundarna uppskattar det också:)

 
Så här trott blir man när man får jobba hela dagen:)
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Eva - 31 december 2017 23:27

Årets sista minuter sitter jag och bloggar för fösta gången på två år :) Istället för att ha fest med våra goa vänner så sitter vi här Tomas och jag.   Men vi har käkat och druckit gott så det är inge synd om oss trots flunsan :) Planer för 2018 ...

Av Eva - 21 januari 2015 21:25

Jaha så lite händer i mitt liv just nu, när jag sitter här med armen i bandage, att ett kidnappat facebookkonto får mig irriterad :) Men skrutt samma, jag har en ny facebooksida nu, så den gamla får väl fara och flyga då :) Lite irriterande bara ...

Av Eva - 17 januari 2015 21:44

3/1-15 Bella och jag tävlar för ovanlighetens skull i lydnad. Kl II 179p och plac 1 inte illa Det bästa var ändå känslan på planen, vi var i samma bubbla, min Bella och jag och så roligt vi hade :) Nedan några kort som Jessica Johansson knäppt. V...

Av Eva - 9 november 2014 19:52

Frisbee har idag blivit uppflyttad till hkl rapport med 9,2 i snitt på lydnaden och fullt på rapporten 0 på budföringen. Bara Tierpare kvar efter rapporten. Elit vann Maria med bästa Storlus Blixtra, hkl vann Johnny med Ullhedens Yxi (uppflyttad) o...

Av Eva - 9 november 2014 19:28


Hummelns Förträffliga Felix har fått gå till hundhimlen pga OCD i flera leder Livet är bra orättvist ibland. Denna fina underbara tervpojke finns inte bland oss längre. Vi känner och sörjer med matte Eva och husse Håkan :'(     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se