Direktlänk till inlägg 29 september 2012

Tjohoo uppflyttade till hkl rapport

Av Eva - 29 september 2012 22:40

Briljante Bella högst upp på pallen I Falun! Min bästa bästa Bella.

Skaplig lydnad på en regnsjuk plan 0:ade krypet men resten gick bra.

Budföringen och platsen 10.

Så ut i skogen.

Vi var bara två hundar till start. Vi drog nummer 2. Bra tänkte jag då får Bella lite draghjälp.

Enligt Tomas var det en tuff sträcka, obanat, på stigar, många vägval och uppför hela vägen A-C. Vi var på ett militärområde och där var det fullt "krig". Tur att inte Bella är det minsta skottberörd (peppar peppar...)


Första hunden sprang iväg förbi första skytten men vände av någon anledning där och kom tillbaks till B.

Tomas och Bella fick avbryta sin framföring och fick nya 2 minuter. Bella och Tomas gör en ny bra framföring och Bella tar sig i full fart ner till mig på A. Hurra så glad man blir när hunden kommer i skogen i full fart. I synnerhet när man tror att det hänt något eftersom hon inte kom på "sin" tid.

Vi fick en kvarts vila och så var det dags att skicka upp henne igen, den lilla rackarn gör en mycket bra framföring och skuttar så fint iväg, 10m. Där stannar hon och vänder sig mot mig och ser ut att tänka: "Du tror inte att man skulle kunna få dom där köttbullarna utan att hämta husse först?" Så jag lade på ett dk och då drog hon iväg till C. Enligt skyttarna, så hade hon inte vikt ett öra en gång, när hon sprang förbi dom. Duktiga duktiga bästa Briljante Bella! 
ANNONS
 
Ingen bild

Emma

30 september 2012 07:44

Jättegrattis Bella, Eva och Tomas! Strongt av Bella att klara uppgiften med vändande hund, utan draghjälp och Faluns slalombackar (Legato ryser vid blotta tanken...).

Idag ska vi fusktävla i högre (domarprov). Blir bara en 300 m sträcka, men jag tror tyvärr inte det gynnar oss... Gumman ser oroväckande pigg ut, så det blir nog till att andas djupt under lydnaden...

 
Ingen bild

Kerstin G

30 september 2012 09:12

STORT GRATTIS.......ja visst är det härligt när de kommer in med full fart.....underbar känsla !
Så bra gjort av Bella när hon fick vändande hund emot sig och ny starttid !

 
Lena

Lena

1 oktober 2012 12:48

Stort GRATTIS!!! Vad roligt och vad duktigt av Bella, när hunden innan vände!!!
Kram :-)

http://www.kiragarden.se

 
Ingen bild

Kerstin och Esmeralda

3 oktober 2012 15:09

Grattis, så duktiga ni är.

 
Ingen bild

Exxet o Figo i Mora

16 oktober 2012 16:10

Surfar runt och hamnade på er sida. Grattis till uppflyttning! Skoj med en rapportterv!!

 
Ingen bild

Åsa Aura

30 oktober 2012 16:21

Ni är så BRA!!!! Stort grattis till er alla tre!!!
Saknar er och hoppas att vi kan ses något framöver!
Kramar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Eva - 31 december 2017 23:27

Årets sista minuter sitter jag och bloggar för fösta gången på två år :) Istället för att ha fest med våra goa vänner så sitter vi här Tomas och jag.   Men vi har käkat och druckit gott så det är inge synd om oss trots flunsan :) Planer för 2018 ...

Av Eva - 21 januari 2015 21:25

Jaha så lite händer i mitt liv just nu, när jag sitter här med armen i bandage, att ett kidnappat facebookkonto får mig irriterad :) Men skrutt samma, jag har en ny facebooksida nu, så den gamla får väl fara och flyga då :) Lite irriterande bara ...

Av Eva - 17 januari 2015 21:44

3/1-15 Bella och jag tävlar för ovanlighetens skull i lydnad. Kl II 179p och plac 1 inte illa Det bästa var ändå känslan på planen, vi var i samma bubbla, min Bella och jag och så roligt vi hade :) Nedan några kort som Jessica Johansson knäppt. V...

Av Eva - 9 november 2014 19:52

Frisbee har idag blivit uppflyttad till hkl rapport med 9,2 i snitt på lydnaden och fullt på rapporten 0 på budföringen. Bara Tierpare kvar efter rapporten. Elit vann Maria med bästa Storlus Blixtra, hkl vann Johnny med Ullhedens Yxi (uppflyttad) o...

Av Eva - 9 november 2014 19:28


Hummelns Förträffliga Felix har fått gå till hundhimlen pga OCD i flera leder Livet är bra orättvist ibland. Denna fina underbara tervpojke finns inte bland oss längre. Vi känner och sörjer med matte Eva och husse Håkan :'(     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se