Direktlänk till inlägg 25 augusti 2012

Spårträning

Av Eva - 25 augusti 2012 20:48

Spårträning med Mammut, Sickan, Bella, Lia och Freesbee.

Mammut spårade riktigt bra, Sickan spårade också bra med fick problem med grusspåret.

Bella har inte riktig motivation på spåret Börjar superbra men efter några hunda meter så tycker hon att andra lukter och dofter är intressantare. Vi får lägga lite godis i spåret nästa gång:)

Lilla Freesbee spårade så bra. Hon tyckte inte att en skpgspinne var en apport (?!) Men resten av apporterna plockade hon upp:)

Lia hade sitt spår på fältet. Det var svårt och hon missade några pinnar tack vare att hon fick lov att koncentrera sig på spåret där ute i höggräset.


PÅ fm körde vi lite lydnad och jag kan inte med bästa vilja påstå att det är särskilt roligt att träna lydnad med Bella nu. Snart snart går hon ur skendräktighetern och jag får förhoppningsvis tillbaks en lite roligare hund igen.

Mammut skötte sig jätte bra Snart klar för appellen:)

Lilla Frippan fick sig ett klickerpass med targetträning. Både handtarget som hon kan efter förra passet och för första gången en tasstarget. Svårt sa Frippan. - Jag lägger mig så det smäller i backen, då klickar matte alltid! Och mycket riktigt Klick och godis för ett super läggande, mitt i tasstarget träningen Inte ett dugg förvirrande för en liten Frippa eller??

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Eva - 31 december 2017 23:27

Årets sista minuter sitter jag och bloggar för fösta gången på två år :) Istället för att ha fest med våra goa vänner så sitter vi här Tomas och jag.   Men vi har käkat och druckit gott så det är inge synd om oss trots flunsan :) Planer för 2018 ...

Av Eva - 21 januari 2015 21:25

Jaha så lite händer i mitt liv just nu, när jag sitter här med armen i bandage, att ett kidnappat facebookkonto får mig irriterad :) Men skrutt samma, jag har en ny facebooksida nu, så den gamla får väl fara och flyga då :) Lite irriterande bara ...

Av Eva - 17 januari 2015 21:44

3/1-15 Bella och jag tävlar för ovanlighetens skull i lydnad. Kl II 179p och plac 1 inte illa Det bästa var ändå känslan på planen, vi var i samma bubbla, min Bella och jag och så roligt vi hade :) Nedan några kort som Jessica Johansson knäppt. V...

Av Eva - 9 november 2014 19:52

Frisbee har idag blivit uppflyttad till hkl rapport med 9,2 i snitt på lydnaden och fullt på rapporten 0 på budföringen. Bara Tierpare kvar efter rapporten. Elit vann Maria med bästa Storlus Blixtra, hkl vann Johnny med Ullhedens Yxi (uppflyttad) o...

Av Eva - 9 november 2014 19:28


Hummelns Förträffliga Felix har fått gå till hundhimlen pga OCD i flera leder Livet är bra orättvist ibland. Denna fina underbara tervpojke finns inte bland oss längre. Vi känner och sörjer med matte Eva och husse Håkan :'(     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se