Direktlänk till inlägg 18 augusti 2012

Frippans spår nr 5

Av Eva - 18 augusti 2012 19:25

1,5 h gammalt, 3 apporter, ca 150m hussespår blev lilla Freesbees 5:e spår. Duktig tjej.

Ídag verkar det vara svårspårat. Kan det bero på att det är så kvalmigt och fuktigt?

Hur som haver så hade alla våra hundar idag svårt att hålla fast vid spåret. Bella skötte sig kanon de första 400(?) m men sen sa hon att nu får det vara nog och så slutade hon helt enkelt spåra....  

Lia kämpade och kämpade men fixade tillslut sitt spår missade 3 pinnar men tog sig till slutet  

Mammut kämpade också på och spårade kanon i början men tappade sen spåret...

Dunder spårade också kanon i ca 600m men tappade sen spåret och fick inte tag på det igen (tror jag aldrig hänt förr att Dunder fått ge upp ett spår?)

Milla som är i slutet på löpet fick spåra resten av Dunders spår och belv så trött så trött.

Unge herr Eros spårade inte alls jo kanske 25m och en pinne men sen fick det vara nog....

Ja så kan det gå en spårdag.....

     
Frippan bärs till spåret:)  Natta trött efter spår        Inte riktigt nöjd Robin;)
 
ANNONS
 
Ingen bild

Jill

19 augusti 2012 08:48

Vi har stor förbättringspotential tills nästa gång :) Kul att en liten valp spårade bäst ;).

 
Ingen bild

Eva

19 augusti 2012 09:08

Har vi sabbat dom andra?? :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Eva - 31 december 2017 23:27

Årets sista minuter sitter jag och bloggar för fösta gången på två år :) Istället för att ha fest med våra goa vänner så sitter vi här Tomas och jag.   Men vi har käkat och druckit gott så det är inge synd om oss trots flunsan :) Planer för 2018 ...

Av Eva - 21 januari 2015 21:25

Jaha så lite händer i mitt liv just nu, när jag sitter här med armen i bandage, att ett kidnappat facebookkonto får mig irriterad :) Men skrutt samma, jag har en ny facebooksida nu, så den gamla får väl fara och flyga då :) Lite irriterande bara ...

Av Eva - 17 januari 2015 21:44

3/1-15 Bella och jag tävlar för ovanlighetens skull i lydnad. Kl II 179p och plac 1 inte illa Det bästa var ändå känslan på planen, vi var i samma bubbla, min Bella och jag och så roligt vi hade :) Nedan några kort som Jessica Johansson knäppt. V...

Av Eva - 9 november 2014 19:52

Frisbee har idag blivit uppflyttad till hkl rapport med 9,2 i snitt på lydnaden och fullt på rapporten 0 på budföringen. Bara Tierpare kvar efter rapporten. Elit vann Maria med bästa Storlus Blixtra, hkl vann Johnny med Ullhedens Yxi (uppflyttad) o...

Av Eva - 9 november 2014 19:28


Hummelns Förträffliga Felix har fått gå till hundhimlen pga OCD i flera leder Livet är bra orättvist ibland. Denna fina underbara tervpojke finns inte bland oss längre. Vi känner och sörjer med matte Eva och husse Håkan :'(     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se