Direktlänk till inlägg 10 augusti 2012

Freesbees första spår

Av Eva - 10 augusti 2012 21:15

1 h gammalt, 50m med en apport och godis i slutet.   

Lilla stjärnan tog upp spåret utan minsta hjälp eller tvekan och spårade som om hon inte gjort annat i hela sitt 10veckor långa liv  

Lovande liten tjej!


Men oj vad hon skäller när hon inte får som hon vill. Shit pomfritt vilken stämma hon har.   Och roligt är det att skälla, på de andra hundarna som tuggar tuggben och givetvis ska spotta ut dom och genast ge dom till Freesbee, eller katterna som står och äter och på en gång ska gå därifrån när Freesbee vill ha den maten också (fast hon är inte så kaxig i näheten av katterna) eller om någon har glömt att det absolut viktigaste i världen är en liten mallebebis, ja då låter hon oss höra hennes "vackra" stämma.


Bella är hjärtligt less på den lilla damen.- Nä fy matte lämna tillbaks henne hon kommer ju också att bli en såndär malle    


Annars är hon precis så underbar och go som bara en 10 veckors valp kan vara  


 
ANNONS
 
Ingen bild

Mia Öhagen

10 augusti 2012 22:01

Ja nog är det fullt upp med valp,mysigt men o så jobbigt. Kul med spåret att hon gjorde det så perfekt. En liten stjärna.

 
Ingen bild

Lene(med Action)

11 augusti 2012 10:27

Kul at höra at det gick så bra med spåret :) Duktiga lilla Freesbee :)
Action skäller ochså sådär när hon inte får det som hon vil! spesielt om dom andra hundarna har nån tuggben eller leksak som hon tycker är hennes och som hon skal ha! en gnälldrande högljudt skäll :P

 
Ingen bild

Kerstin Gustafsson

11 augusti 2012 10:38

Valpar-- vet hur det är-- he he !!!!
Roligt att hon är så duktig på spåren !

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Eva - 31 december 2017 23:27

Årets sista minuter sitter jag och bloggar för fösta gången på två år :) Istället för att ha fest med våra goa vänner så sitter vi här Tomas och jag.   Men vi har käkat och druckit gott så det är inge synd om oss trots flunsan :) Planer för 2018 ...

Av Eva - 21 januari 2015 21:25

Jaha så lite händer i mitt liv just nu, när jag sitter här med armen i bandage, att ett kidnappat facebookkonto får mig irriterad :) Men skrutt samma, jag har en ny facebooksida nu, så den gamla får väl fara och flyga då :) Lite irriterande bara ...

Av Eva - 17 januari 2015 21:44

3/1-15 Bella och jag tävlar för ovanlighetens skull i lydnad. Kl II 179p och plac 1 inte illa Det bästa var ändå känslan på planen, vi var i samma bubbla, min Bella och jag och så roligt vi hade :) Nedan några kort som Jessica Johansson knäppt. V...

Av Eva - 9 november 2014 19:52

Frisbee har idag blivit uppflyttad till hkl rapport med 9,2 i snitt på lydnaden och fullt på rapporten 0 på budföringen. Bara Tierpare kvar efter rapporten. Elit vann Maria med bästa Storlus Blixtra, hkl vann Johnny med Ullhedens Yxi (uppflyttad) o...

Av Eva - 9 november 2014 19:28


Hummelns Förträffliga Felix har fått gå till hundhimlen pga OCD i flera leder Livet är bra orättvist ibland. Denna fina underbara tervpojke finns inte bland oss längre. Vi känner och sörjer med matte Eva och husse Håkan :'(     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se