Direktlänk till inlägg 31 juli 2012

Nu har vi varit och köpt en Freesbee!

Av Eva - 31 juli 2012 20:11

 
Här är hon Furukollens Freesbee!  Inte hälften så söt på bild som i verkligheten.
Hon finns i tre versioner   , i hållande lyckligt svansviftande och hungrig, gormande och hungrig eller sovande (hungrig? ;)

Totalt orädd i miljö, ingenting verkar skrämma henne, åka bil är det bästa hon vet! Gå på vingliga bryggor och brädhögar är jättekul!  Människor är inte lika roligt dom ska gormas på men det kommer vi nog över för hon är som sagt var HUNGRIG!   

Det går inte att ta fel på vems hund det är. Från första stund (utan mamma) har hon följt Tomas i hälarna. Han är hennes hjälte   Jag duger bra som ersättare när Tomas inte är i närheten men den lilla rumpan går som en elvisp när hon ser sin husse    

 

och så en bild på Tomas och mallarna  

 

  


 
ANNONS
 
Ingen bild

Gunilla H

31 juli 2012 23:16

Grattis till lilla guldklimpen. Kotte hälsar till lilla brorsdottern ;-)

 
Ingen bild

Eva H

1 augusti 2012 00:12

Grattis till nya valpen:-)
Tyckte det stod något om BC här i bloggen nyligen men förstår att det blev malle:-)
Lycka till med lilla underverket!

 
Ingen bild

Mia Öhagen

1 augusti 2012 08:41

Underbara valpar. Önskar lycka till med den lilla.

 
Ingen bild

Kerstin G

1 augusti 2012 09:17

Så kul ....lycka till med henne....hälsa Tomas !

 
Ingen bild

Agneta/P-E

1 augusti 2012 09:34

Lycka till med det nya lilla livet. Så mycket roligt ni har framför er nu!

 
Marie L

Marie L

10 augusti 2012 23:18

Oh vilken sötnos, Lycka till med henne!

http://ww.123minsida.se/minos

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Eva - 31 december 2017 23:27

Årets sista minuter sitter jag och bloggar för fösta gången på två år :) Istället för att ha fest med våra goa vänner så sitter vi här Tomas och jag.   Men vi har käkat och druckit gott så det är inge synd om oss trots flunsan :) Planer för 2018 ...

Av Eva - 21 januari 2015 21:25

Jaha så lite händer i mitt liv just nu, när jag sitter här med armen i bandage, att ett kidnappat facebookkonto får mig irriterad :) Men skrutt samma, jag har en ny facebooksida nu, så den gamla får väl fara och flyga då :) Lite irriterande bara ...

Av Eva - 17 januari 2015 21:44

3/1-15 Bella och jag tävlar för ovanlighetens skull i lydnad. Kl II 179p och plac 1 inte illa Det bästa var ändå känslan på planen, vi var i samma bubbla, min Bella och jag och så roligt vi hade :) Nedan några kort som Jessica Johansson knäppt. V...

Av Eva - 9 november 2014 19:52

Frisbee har idag blivit uppflyttad till hkl rapport med 9,2 i snitt på lydnaden och fullt på rapporten 0 på budföringen. Bara Tierpare kvar efter rapporten. Elit vann Maria med bästa Storlus Blixtra, hkl vann Johnny med Ullhedens Yxi (uppflyttad) o...

Av Eva - 9 november 2014 19:28


Hummelns Förträffliga Felix har fått gå till hundhimlen pga OCD i flera leder Livet är bra orättvist ibland. Denna fina underbara tervpojke finns inte bland oss längre. Vi känner och sörjer med matte Eva och husse Håkan :'(     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se