Direktlänk till inlägg 20 juli 2012

Semester i Ljustjärn

Av Eva - 20 juli 2012 13:20

I lördags åkte vi äntligen till Ljustjärn  

Goa kamrater och fina hundar fick vi träffa där. Två rapportträningar har vi avverkat. Bella blir mer och mer skendräktig så nu lägger vi ner den träningen i två månader. Alla hundarna som var med på träningarna skötte sig alldelse utmärkt. Lia har fått spåra men har problem med pinnarna hm ...

I Måndags fick vi träffa underbara Hummelns Edvard   . Vilken cool kille, honom skulle man ha. Trots skadad klo gjorde han både spår och uppletande som ingenting   Duktiga killen och duktig husse och matte som förvaltar honom så bra!

 
Hummelns  Edvard

Två underbara valpar    har också förgyllt vår semester nämligen Lenas Midas och Jonnys lilla Yksi


Midas


   
Lilla Yksi och lilla Midas bekantar sig

Blandat väder har vi haft men i mitt tycke bra väder (Jag är som bekant ingen värme dyrkare:)

Ett glas vitt, goa vänner och en filt har vi myst i på kvällarna.

 
Jimmy och Lena

Lite bad för hundarna och allmänt mys har vi haft mycket av.


Nathalie och Hummelns Ett Mirakel (Mammut)  


Maria, Jill, Dunder, Blixtra, Yksi, Emma och Mio har kul:)

Tyvärr slutade vår tripp med att Tomas fick en kraftig inflammation (av ett sår ) med hög feber och totalt väck i huvudet så jag fick köra husvagnen hem (bra att bli tvingad för det gick bättre än förväntat) och gubben direkt ner till jouren i Tierp. Där fick vi komma in direkt och han fick stark penicillin och rekomenderades vila och försiktighet så att det inte skulle utveklas till en blodförgiftning eftersom han låtit det gå så långt. Ja se karlar .... nu är han dock inte så kaxig, stackarn  

 
ANNONS
 
Ingen bild

Mia.Ö

20 juli 2012 15:04

Förstår ni haft det toppenskönt,alltid kul att träffas och träna.

 
Ingela Pettersson

Ingela Pettersson

20 juli 2012 16:56

Vilken härlig semester ni fick - men så tråkigt med Tomas. Hade verkligen sett fram emot att träffa er igen nästa vecka - men förstår att du måste ta hand om "sjuklingen"...... Du vet - vi kvinnor skall prata om att föda barn........ Alla mina varmaste hälsningar till er båda!
Kram

http://www.zting.se

 
Lena

Lena

22 juli 2012 09:34

Vad härligt ni har haft, underbara bilder!!
Tråkigt med Tomas, tur att att ni åkte till akuten!!
Hälsa honom krya på sig, hoppas ni får en fortsatt härlig semester!

Kram :-)

http://www.kiragarden.se

 
Ingen bild

Kerstin och Esmeralda

22 juli 2012 14:37

Så härliga bilder, förstår att ni haft fina dagar i den den underbara omgivningen. Tråkigt att det blev en sådan avslutning, men hoppas Tomas kryar på sig snabbt.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Eva - 31 december 2017 23:27

Årets sista minuter sitter jag och bloggar för fösta gången på två år :) Istället för att ha fest med våra goa vänner så sitter vi här Tomas och jag.   Men vi har käkat och druckit gott så det är inge synd om oss trots flunsan :) Planer för 2018 ...

Av Eva - 21 januari 2015 21:25

Jaha så lite händer i mitt liv just nu, när jag sitter här med armen i bandage, att ett kidnappat facebookkonto får mig irriterad :) Men skrutt samma, jag har en ny facebooksida nu, så den gamla får väl fara och flyga då :) Lite irriterande bara ...

Av Eva - 17 januari 2015 21:44

3/1-15 Bella och jag tävlar för ovanlighetens skull i lydnad. Kl II 179p och plac 1 inte illa Det bästa var ändå känslan på planen, vi var i samma bubbla, min Bella och jag och så roligt vi hade :) Nedan några kort som Jessica Johansson knäppt. V...

Av Eva - 9 november 2014 19:52

Frisbee har idag blivit uppflyttad till hkl rapport med 9,2 i snitt på lydnaden och fullt på rapporten 0 på budföringen. Bara Tierpare kvar efter rapporten. Elit vann Maria med bästa Storlus Blixtra, hkl vann Johnny med Ullhedens Yxi (uppflyttad) o...

Av Eva - 9 november 2014 19:28


Hummelns Förträffliga Felix har fått gå till hundhimlen pga OCD i flera leder Livet är bra orättvist ibland. Denna fina underbara tervpojke finns inte bland oss längre. Vi känner och sörjer med matte Eva och husse Håkan :'(     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se