Direktlänk till inlägg 9 juli 2012

Exteriör

Av Eva - 9 juli 2012 13:44

Vi har fått våra tikar exteriörbeskrivna med gk resultat. Så nu kan Lia titulera sig Korad och Bella kan bli korad om hon klarar metaldelen :) Extra roligt var att beskrivaren tyckt att Bella var dagens vackraste hund:) Hon mättes till 60,5 mankhöjd och 60,5 längd alltså idealiska proportioner. Lite nerslag fick hon på masken som skulle varit svartare och att hon inte gillade mätstickan så vidare värst men resten var bra. Min vackra duktiga flicka:))

Nu snurrar det i huvudet igen för

vi funderar på om vi ska skaffa en hund till, till Tomas. Malle eller BC???? Hane eller tik???

//Eva


 
ANNONS
 
Pia

Pia

9 juli 2012 18:45

Jag vet vad han ska ha för vovve – en randig så klart ;-)

Grattis till titlarna!

http://etthimlaliv.wordpress.com

 
Ingen bild

Ann-Sofie & Qurre

10 juli 2012 12:32

Grattis till så tjusiga hundar!

Jag kan verkligen se Tomas med en BC!!! För sjutton, livet är för kort för att dö nyfiken!

Kram på er!

 
peggy Mys & gaia

peggy Mys & gaia

23 juli 2012 19:06

hanvalpar finns kvar hos Lena Martens Tonedos kennel, Tonedos.se!(Motala)
Vore kul om ni köpte därifrån, toppenkul har vi på kennellägret varje år och mycket duktigt folk!Många bra hundar därifrån! Sen vet man ju aldrig förstås!
Mamman är jättetrevlig,Allie, vallhund, hanen Emenems Jake.
Ser ut att vara drag i dom :-)
4 veckor i går (eller idag!?)

http://peggan.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Eva - 31 december 2017 23:27

Årets sista minuter sitter jag och bloggar för fösta gången på två år :) Istället för att ha fest med våra goa vänner så sitter vi här Tomas och jag.   Men vi har käkat och druckit gott så det är inge synd om oss trots flunsan :) Planer för 2018 ...

Av Eva - 21 januari 2015 21:25

Jaha så lite händer i mitt liv just nu, när jag sitter här med armen i bandage, att ett kidnappat facebookkonto får mig irriterad :) Men skrutt samma, jag har en ny facebooksida nu, så den gamla får väl fara och flyga då :) Lite irriterande bara ...

Av Eva - 17 januari 2015 21:44

3/1-15 Bella och jag tävlar för ovanlighetens skull i lydnad. Kl II 179p och plac 1 inte illa Det bästa var ändå känslan på planen, vi var i samma bubbla, min Bella och jag och så roligt vi hade :) Nedan några kort som Jessica Johansson knäppt. V...

Av Eva - 9 november 2014 19:52

Frisbee har idag blivit uppflyttad till hkl rapport med 9,2 i snitt på lydnaden och fullt på rapporten 0 på budföringen. Bara Tierpare kvar efter rapporten. Elit vann Maria med bästa Storlus Blixtra, hkl vann Johnny med Ullhedens Yxi (uppflyttad) o...

Av Eva - 9 november 2014 19:28


Hummelns Förträffliga Felix har fått gå till hundhimlen pga OCD i flera leder Livet är bra orättvist ibland. Denna fina underbara tervpojke finns inte bland oss längre. Vi känner och sörjer med matte Eva och husse Håkan :'(     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se