Direktlänk till inlägg 5 juli 2010

Varmt!

Av Eva - 5 juli 2010 12:29

Tack söta alla ni som kämpade på i värmen på vår träninghelg Bra jobbat allihop och vilka duktiga hundar sen.

Idag är jag tillbaks på jobbet och här är det precis lika varmt Ungstackarna håller på att förgås och jag med. 32 grader i skuggan i Kyrkbyn.

    

 
ANNONS
 
Ingen bild

KalleKato

5 juli 2010 19:07

Tack själv för en kanonhelg. Här har vi det betydligt svalare - endast 21 grader och ingen sol. Bra träningsväder. Hälsa Tomas !

kramizar

 
Ingen bild

Jill

5 juli 2010 19:50

det verkar bli en tradition med supervarmt väder till ert spårläger :)Nästa år vill jag oxå vara med!

 
Ingen bild

Maud o Peo

8 juli 2010 20:13

Många tack för en härlig helg trots värmen och havererad bil...:-))
Har många bra tips med mig hem...Inkallning med ställande jobbar vi för fullt på och även med apporteringen....
Verkligen en kanonhelg....Kramar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Eva - 31 december 2017 23:27

Årets sista minuter sitter jag och bloggar för fösta gången på två år :) Istället för att ha fest med våra goa vänner så sitter vi här Tomas och jag.   Men vi har käkat och druckit gott så det är inge synd om oss trots flunsan :) Planer för 2018 ...

Av Eva - 21 januari 2015 21:25

Jaha så lite händer i mitt liv just nu, när jag sitter här med armen i bandage, att ett kidnappat facebookkonto får mig irriterad :) Men skrutt samma, jag har en ny facebooksida nu, så den gamla får väl fara och flyga då :) Lite irriterande bara ...

Av Eva - 17 januari 2015 21:44

3/1-15 Bella och jag tävlar för ovanlighetens skull i lydnad. Kl II 179p och plac 1 inte illa Det bästa var ändå känslan på planen, vi var i samma bubbla, min Bella och jag och så roligt vi hade :) Nedan några kort som Jessica Johansson knäppt. V...

Av Eva - 9 november 2014 19:52

Frisbee har idag blivit uppflyttad till hkl rapport med 9,2 i snitt på lydnaden och fullt på rapporten 0 på budföringen. Bara Tierpare kvar efter rapporten. Elit vann Maria med bästa Storlus Blixtra, hkl vann Johnny med Ullhedens Yxi (uppflyttad) o...

Av Eva - 9 november 2014 19:28


Hummelns Förträffliga Felix har fått gå till hundhimlen pga OCD i flera leder Livet är bra orättvist ibland. Denna fina underbara tervpojke finns inte bland oss längre. Vi känner och sörjer med matte Eva och husse Håkan :'(     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se